I miss Florida :(

Så var det mandag og tilbake til hverdagen og gråværet. Strandturen i går er nærmest et vagt minne her jeg sitter i dag og ser ut på den triste hverdagen. Og som alltid når været er dårlig og jeg kjeder meg, så går tankene til Florida… Nærmere bestemt Fort Lauderdale (i nærheten av Miami). For dere som ikke har vært der har jeg bare en ting å si: Dra dit med en gang!! Nå!! Og for dere som har vært der så skjønner dere nok min begeistring for stedet. Faren min har bodd der siden jeg var liten og jeg har selv bodd der. Så antall ganger jeg har reist dit har jeg mistet tellingen på… blir jo en del når man har vært vant til å dra flere ganger i året. Alt er så annerledes der enn her. Folka er vennlige og hyggelige og tar seg selv veldig lite alvorlig. Der kan du skille deg ut og gå med hva du vil (eller nesten ingenting for den saks skyld) uten at noen engang reagerer. Der finner du mennesker in all shapes and sizes, som godtar seg selv og alle andre. Janteloven vet de ikke engang hva er. Klimaet er helt utrolig! Palmer og laaaaange sandstrender med barer og cafeer og happy people. Du blir i godt humør bare av å være der. Alle hilser på alle og “how are you” er standard frase. Det er ganske forskjell fra her i kalde Norge synes jeg… Vi må bli flinkere til å hilse på hverandre og ta oss tid til å spørre om hvordan en person har det. Vi må bli mer vennlige. Når man er turist i Florida så blir man tatt imot på en helt utrolig måte. Alle vil vite hvor du kommer fra, hva du driver med osv. Mens her virker det som om Kari og Ola Nordmann hater alt som heter turister. Kommer det en flokk med turister fra Kina eller Tyskland så tar det ikke lange stunden før noen lirer av seg en frekk kommentar om det ene eller det andre. Nei, Florida er noe helt spesielt. Går alt etter planen så drar jeg og min samboer ned i midten av Januar og blir der i 3 mnd! Det gleder jeg meg noe helt sykt til. Og mest sannsynlig skal vi stoppe i New York noen dager før vi lander i Miami. Det blir morro! Og ikke minst blir det morro å se igjen familie og venner. Jeg trøster meg selv med at 5 mnd kommer til å gå fort (er jo ikke sååå lenge til januar!) , og ser på bilder fra forrige gang vi besøkte pappa :)

Tags:

One Response to “I miss Florida :(”

  1. veronica says:

    heihei..fantastisk blogg:)
    skal til florida i januar 2011, skal bo på en plass som heite Boulevard Las Olas….vært fint om du kunna sendt mail på vejo94@hotmail.com
    er det tungt å komme inn, blir 21 det året, ka e aldersgrensa på røyk, vin å barer??

Leave a Reply