Mørkt hår vs lysere hår…

Alle som kjenner meg vet jeg styrer endel med håret. Jeg finner aldri ut av om jeg skal ha det mørkt, stripe det eller ha det lysere. Jeg ender ofte opp med å farge det mørkt på vinteren og lysne det litt om sommeren. Men håret blir jo så slitt av det, og ofte ender jeg opp med å få et litt sånt oransje-skjær over det hele. Jeg har stripet hår nå, og det er lysere enn det har vært på lenge pga jeg har vært så mye i sola i det siste. Håret kjennes slitt og tørt ut, og jeg har kjempelyst til å farge det neste gang jeg er hos frisøren. Må klippe håret snart uansett så hvorfor ikke farge det litt også… Å farge håret i en mørkere farge er som å gi håret nytt liv for det blir silkemykt og glatt og det skinner. Det er som en skikkelig bra hårkur, i motsetning til det å bleke håret som bare gjør håret porøst og slitt. Noen mørke hårfarger er faktisk bra for håret og kan forbedre det!

Så, jeg tenkte jeg kunne høre med dere hva dere synes jeg kler best! Håper det er noen som gidder å kommentere, det har vært litt lite kommentarer i det siste sett ut ifra hvor mange lesere som faktisk har vært innom! =) Her er to bilder; et med mørkt hår og et med stripet hår (slik det er nå). (Trykk på bildene to ganger for å se de større). Hva kler jeg best?

12 Responses to “Mørkt hår vs lysere hår…”

 1. Linda says:

  hmmm.. først må jeg si det var utrolig vakre bilder av deg! Du er heldig, for du kler visst begge deler. Men jeg synes du ser litt mindre ut med lyst hår, og med mørkt hår ser du mer mystisk og sexy ut! Med det lyse blir det litt som alle andre, men med det mørke skiller du deg mer ut og blir veldig pen. Men som sagt, du kler begge deler.

 2. chrissy says:

  Oi , det var litt vanskelig siden du kler begge deler. Men selv farget jeg håret brunt etter mye slittasje og har ikke angret på det. Har fått mye finere hår etter jeg gjorde det.Håret blir jo uansett lysere på sommeren. Så jeg stemmer nok for mørkere :)

 3. Thomas says:

  Jeg synes du er veldig sexy med mørkt!

 4. Astrid says:

  Heisan
  Du vet vel at du kler litt lysere nyanse. Enig at du kanskje har blitt veldig mye lysere nå, men ikke farg det mørkt igjen. OK med litt mørkere, men ikke så mye! Du får en mye bedre farge i anskiktet når ikke håret er så mørkt.
  Klem fra mamma

 5. Lene says:

  Jeg synes du kler begge deler jeg! Heldig ;)

 6. Joakim says:

  Syns du kledde mørkt best jeg

 7. Silje says:

  begge deler er fint, men det var veldig fine nyanser i det lysere håret da…lurer på om du bruker blekemiddel eller farge når du lysner håret? blekemiddel sliter jo ekstremt på håret, spesielt hvis man har tynne fine hårstrå …mitt hår fikk kjempefine lyse striper med “vanlig” lyst fargemiddel (jeg har medium blondt hår fra naturen), og det ble mykt og glansfullt. det er fristende å bli litt lysere når det går mot vår, og jeg ville gått for det var jeg deg:) og kjøre på med ekstra hårkur, mine favoritter er Redken all soft eller Redken colour extend highlight fuel…silkehår som resultat;)

 8. Randi says:

  Jeg synes du er utrolig pen med det lyse håret! Det mørke ser så strengt ut… Det lyse fremhevet øynene dine og særlig de fin øyenbryna mye mer!!! Jeg har kjøpt hårkur idag.. har også forsøkt å lysne håret, men det ble ganske oransje!! :(

 9. Victoria says:

  Silje: Jeg har stripet det hos frisøren, og da brukte de blekemiddel. Kjenner håret har blitt veldig slitt av det. Har faktisk ikke tenkt på å bruke lyst fargemiddel! Kanskje jeg skal gjøre det neste gang;) Takk for tips om hårkur! =)

  Randi: Takk for det! Det er litt uvant altså, for det er mye lysere enn det ser ut til på bildet over. Men jeg har faktisk fått høre av nesten alle at øynene ble mer fremhevet av det mørke istedetfor det lyse, så du er første som sier at øynene ble framhevet av det lyse;) Kjipt det ble oransje da, har du farget over det igjen eller tatt mer bleking? Eller latt det være?

 10. Susi says:

  Definitivt svart hår;) Framhevet øynene dine bedre og ser natural ut:):)

 11. michelle says:

  ser yngre ut md blonde, men dette er en endeløs konflikt, strever slik selv og uansett hvor mange komentarer og hilsner på hva du kler best sitter man men valget sitt selv..og det blir like mye bytting uansett :P strever slik selv her ..akuratt samme problem :) men lykke til jeg sier blonde :)

 12. anonym says:

  eg synest mørkt var best

Leave a Reply