Produkttest/anbefaling: Mineralissima Mineral Makeup

dsc01543_001For noen uker siden var jeg så heldig å få tilsendt mineral makeup fra det nederlandske merket Mineralissima. Jeg har nå fått prøvd ut produktene og jeg er strålende fornøyd! I likhet med mange andre har jeg virkelig fått øynene opp for hvor bra mineral sminke er for huden i motsetning til vanlig sminke, så jeg er like glad hver gang jeg tester ut nye mineralprodukter. Mine favorittprodukter fra Mineralissima er disse:

 • Mineralissima Foundation 2.0
 • Mineralissima Chiffon Finish pudder
 • Mineralissima sin Kabuki brush til å påføre foundation og pudder med var kjempemyk og deilig mot huden og anbefales virkelig!
 • Mineralissima Sunkissed Bronzer
 • Mineralissima Flirt Blusher rouge

Jeg merker at mineral foundationen har veldig god dekkevne og holdbarhet, og det er viktig. Jeg synes Mineralissima er et veldig godt merke, og prisene er lavere enn de fleste andre mineralmakeup-merker. De har både foundations, øyeskygger, rouge, concealer og alt man trenger – og det er godt for huden. Man kan bestille prøver til kun 14kr pr stk og prisen på foundation ligger på kun rett over 100kr! I tillegg har de en policy som går på at shipping til Norge kun er 3,50 Euro uansett hvor stor pakken er! Det er utrolig bra. I tillegg har de en upåklagelig service og veldig rask leveringstid (tror det tok kun tre dager før jeg fikk pakken min).

Jeg anbefaler ALLE som ønsker å kjøpe rimelig og god mineralmakeup å prøve ut Mineralissima. Det geniale er at man kan bestille billige prøver slik at når man skal kjøpe full size produkter vet man akkurat hva som passer en best, og man slipper derfor å risikere å kjøpe feil produkter som ikke passer for ens hud. Ta en titt på deres nettsider her: www.mineralissima.com

Tags: , ,

3 Responses to “Produkttest/anbefaling: Mineralissima Mineral Makeup”

 1. Kari says:

  Takk for anbefalingen! =)

 2. Hanna says:

  tusen takk for anbefalingen og ei veldig bra bloggside :D

 3. Ble kontaktet av dette merket selv og fikk prøver i posten. Strålende fornøyd med disse produktene! :)

Leave a Reply