Verdens beste eyeliner!

f_lamusetno21m_1070aa7

Tenkte jeg kunne tipse dere om en utrolig god eyeliner. Jeg er fast bruker av denne, har brukt den i flere år og har ikke funnet noen bedre enn den. I tillegg er den ikke så dyr, og holder veeeldig lenge. Den er fra Lancome og heter Le Crayon Khol. Den kan kjøpes på Parfymelle, Esthetique o.l. eller på nettet. Jeg har prøvd å finne den på ebay, men finner ikke riktig type i svart (eller jeg fant 1, men den var i mini utgave), så jeg kjøper denne på Parfymelle som regel. Tror ikke jeg kjøper mer enn 1 i året eller noe sånt! Den er utrolig drøy!

Har du en favoritt eyeliner? Har du prøvd denne?

Tags: , ,

3 Responses to “Verdens beste eyeliner!”

 1. Lavynnia says:

  Foretrekker å kjøpe mine produkter fra nettbutikker som selger rene varer uten tilsetningsstoffer. Du er jo så opptatt av hud og helse, og kropp og hele pakka.

  Har du ikke lyst til å prøve ut produkter uten tilsetningsstoffer en gang da? :) Det finnes jo noen leverandører som ikke putter hva som helst oppi bare for å selge. Eller leverandører som holder seg unna dyretesting? Håper ikke jeg høres altfor fanatisk ut, men har blitt glad i de rene produktene mine da ;)

  Klem til deg! Liker å lese bloggen din, den er alltid full av positivitet, og det liker jeg:)

 2. rosinen says:

  Hei:) har du prøvd ysl sin ? den er ganske dyr men fantastisk bra t.o.m bedre en lancome sin etter min mening og veldig pigmentert.

 3. Victoria says:

  Nei, den har jeg aldri prøvd faktisk. Kanskje det blir min neste liner;) Takk for tips!!

Leave a Reply