ELF Cosmetics: Jeg er IMPONERT!

ELF

For litt siden mottok jeg noen produkter fra EyesLipsFace (elf) som jeg skulle teste ut. Nå har jeg fått testet de ut en stund og jeg er så UTROLIG IMPONERT! For det første er jeg så imponert nettopp fordi dette er veldig billige produkter, så jeg trodde faktisk ikke de skulle ha den kvaliteten som de hadde, men der tok jeg visst grundig feil! Kvaliteten står ikke i forhold til pris her, for egentlig burde disse produktene kostet mye mer spør du meg, for de er så inmari bra! Kvaliteten er altså mye høyere enn prisen. Prisene starter så lavt som 15 kroner per produkt, fordi fokuset ifølge leverandøren ligger på innhold, ikke emballasje og fordyrende mellomledd. ELF selger all basissminke, utstyr, børster og neglelakk.

Jeg har testet ut solpudderet, børstene deres og noen øyeskygger. Solpudderet ble min favoritt med en gang! Og ikke bare er det et solpudder, men det er et mineral-solpudder, så det er skånsomt mot huden. Og for den nette sum av 54,50kr kan den bli din! Du finner den HER. Øyeskyggene jeg testet ut var i fargene Seductive, Mysterious og Socialite. Disse fargene fungerer perfekt til å lage smokey eyes. Og Socialite øyeskyggen er en utrolig fin shimmery øyeskygge som kan brukes til å legge over andre farger for å få en enda mer spennende look. Du kan finne disse øyeskyggene HER.

EyesLipsFace har tatt amerika med storm, og blir ofte skrevet om i skjønnhetsmagasiner verden over. Et bevis på hvor mye omtale de har fått kan man se på siden deres under “Pressen sier”, ta bare en titt HER så vil du få se hvor mange blader som har skrevet om de til nå. Blant annet har de blitt skrevet om av Oprah magazine, Cosmopolitan, InStyle, Marie Claire og Allure, for å nevne noen. De har også fått en del omtale her i Norge, blant annet på kvinneguiden.no, minmote.no og henne.no.

Jeg kan ikke få stresset nok hvor bra disse produktene er, og ikke minst, hvor billige de er! Dere må bare teste det ut selv for å skjønne det. Og med priser på rundt 15kr kan man shoppe med god samvittighet! Det er vel ikke mange andre steder du kan kjøpe deg en mineralfoundation til 38kr?? Eller mineraløyeskygger til 27 , sminkekoster til 16 og plumping lipgloss til 16? Prisene er helt utrolig lave! Jeg har aldri før vært borte i produkter av en slik kvalitet til en slik pris. Fraktprisen er også ganske så billig, og ofte har de tilbud på gratis frakt eller tilnærmet gratis frakt! Yey! Det liker vi.

Så, jeg vil nå anbefale dere alle til å sjekke ut nettsiden www.EyesLipsFace.no og shoppe med god samvittighet! Billigere og bedre blir det ikke!

Tags: , , , ,

48 Responses to “ELF Cosmetics: Jeg er IMPONERT!”

 1. Marianne says:

  Dette høres jo nesten for godt ut til å være sant! Så billige priser… når det er så billig så tenker jeg ofte at produktene bare er dritt, men siden du har testet de ut og sier de er bra så regner jeg med at de er det. Så jeg fikk veldig lyst til å kjøpe meg noe derfra altså! Har sett på det solpudderet, det tror jeg at jeg må kjøpe! Var det lett å påføre? Eller lett å få det jevnt?

 2. Victoria says:

  Nei det er ikke for godt til å være sant;) Tro meg! Kvaliteten er faktisk utrolig bra! Så dette anbefaler jeg deg å prøve. :) Solpudderet var lett å påføre og jeg fikk det veldig jevnt, så det var ingen problemer med det!

 3. Silje says:

  Det må jeg sjekke ut! Takk for tipset!

 4. Linda says:

  Jøss, dette virker jo veldig bra da. Har sett på nettsiden dems nå og de har jo masse fint! Da gleder jeg meg til det blir tilbud på frakten, så skal jeg bestille en hel haug!

 5. Victoria says:

  Silje: Ja det må du gjøre. =)

  Linda: Ja det er lurt å vente til det er tilbud på frakt! Men frakten er ikke dyr da, men allikevel så skader det jo ikke å vente til det er tilnærmet gratis;) hehe

 6. Martine says:

  Er det lang leveringstid?

 7. Victoria says:

  Jeg tror det tar rundt 5-7 dager. :)

 8. Kamilla says:

  Vet du om produktene er testet på dyr? : – ))

 9. Victoria says:

  Nei de tester ikke på dyr ;)

 10. Mie says:

  Vet du om man fortolle varene, siden de sender fra England?

 11. Victoria says:

  Hvis man kjøper noe fra utlandet som kommer på over 200kr så skal man i utgangspunktet tolle det.. Men siden prisene er så lave så er det lett å holde seg under grensen;) Jeg anbefaler å dele opp ordren litt slik at du slipper fortolling. Og hold spesielt utkikk etter når det er gratis frakt! Da får du jo enda mer for pengene;)

 12. SiwOrTrue says:

  Ohmygod! Dette må jeg sjekke ut!

 13. tme says:

  Når du sier dele opp, mener du at man bør holde seg under 200 kr pr innkjøp? (ink.frakt eller ikke?) :-) )

 14. Victoria says:

  Ja helst;) Inkludert. Derfor lønner det seg å handle når det er gratis frakt tilbud!

 15. tme says:

  Ok, men nå står det “Free Shipping On Orders Over £30 (UK)” betyr det at det er gratis frakt? :)

 16. Victoria says:

  Tror det bare gjelder for UK (England). Du kan jo sende de en mail og høre;)

 17. Nina says:

  Har vært inne på siden til elf cosmetics for å bestille varer selv og samtidig sjekket jeg med tollvesenet hva det koster å importere kosmetikk. Kosmetikk er en tollfri vare, det vil si at man betaler ikke for å få varen til Norge. Det er kun et lite men og det er at man må betale mva(merverdiavgift) på 25% av den summen man har handlet for.
  Hvis man f.eks har handlet for 500 så blir regnestykket sånn: 500 kr+frakt, du betaler mva av kjøpesummen i dette tilfelle 500 kr. Totalsummen blir i dette tilfellet 625 kr + frakt. Fraktkostnadene avhenger jo av hvor stor pakken.

  Så med andre ord, ikke del opp bestillingene deres når dere bestiller hos elf, men husk å legge på 25% av kjøpesummen og deretter frakt.
  Det blir fort dyrt å dele opp bestillingen, da må dere jo betale frakt hver gang;)
  Håper dere ble litt klokere, det ble i hvertfall jeg etter å ha sjekket litt rundt.
  Nå skal jeg bestille:) Noen som har noen gode tips om hva jeg bør bestille fra Elf?? Har normalt lys hud;)

 18. Victoria says:

  Det er ikke det jeg pleier å gjøre. Og jeg bestiller endel på nettet for å si det sånn! Det lønner seg å holde seg under grensen uansett, for jeg har flere ganger erfart at de slenger på toll selvom det er sminke. Det virker ikke som om de alltid holder seg til de reglene der. Så mitt tips er ihvertfall å handle fra Elf når det er fri frakt, og holde seg under 200! Og en ting til: når jeg har blitt pålagt å betale moms på varer jeg har kjøpt fra utlandet så har de regnet med fraktprisen også! Selvom jeg prøvde å forklare at hele prisen var inkludert frakt og at det ble feil, så hadde visst ikke det noe å si, jeg måtte betale moms av hele beløpet.
  Når det gjelder tips fra Elf så anbefaler jeg mineral-produktene! :)

  • Nina says:

   Da holder jeg meg under 200 for å være på den sikre siden. Regner du frakt inkludert i de 200?
   Er jo vanvittig billig sminke:) Hva slags pleieprodukter bruker du til huden ellers? Som hudkremer, rens, maske også videre?

 19. Andrea says:

  Hellu!

  Victoria, du har mange ganger sagt at det lønner seg å handle hos ELF når det er fri frakt. Hvordan vet jeg når det er det til Norge da?

  Jeg ble også veldig usikker på om jeg skal dele opp bestillingen eller ikke nå, siden dere sier forskjellige ting ;P

 20. Victoria says:

  Hei! Hvis du legger til Ingrid Campbell Pedersen på Facebook så kan hun holde deg oppdatert på når det er fri frakt til norge;) Det anbefaler jeg å gjøre!

 21. Anneerkul says:

  Jeg bestilte noe derfra i stad, og er veldig spent på produktene. Gleder meg veldig til den pakken dumper ned i postkassa mi :) Håper det ikke tar så altfor lang tid..

 22. ida marie says:

  Nå har jeg lagt til en hel del i bagen på elf siden, og det er såå mye fint der!
  nå har jeg 25 varer der, men hva gjør jeg nå? jeg klarer ikke å bestille.
  gud, noe så flaut :o men hjeelp :(

 23. Victoria says:

  Da må du nesten ta kontakt med elf;) De har en hjelpe seksjon tror jeg, eller så kan du sende de en mail eller noe;) Men det skal bare være å følge trinnene step by step, det var det jeg gjorde. Kanskje det har gått noe galt når du har prøvd å bestille? Uansett tror jeg de har en veldig god kundeservice hos elf, så de kan sikkert guide deg gjennom prosessen;) Håper det går bra!

 24. ida marie says:

  yees, nå driver jeg og mekker meg side der :) så nå skal det nok gå bra!
  ELF er så billig og bra! :)

 25. Victoria says:

  Kjempebra:) Håper du blir fornøyd med produktene dine da! Men et lite tips, den cover sticken var ikke så veldig bra! Og heller ikke den dagkremen med farge i. Ville bare si ifra. Men alt annet har jeg vært fornøyd med! Spesielt mineral-øyeskyggene og mineral makeupen generelt=)

 26. johanne says:

  hei, jeg lurte på hvor mye frakten koster? :) jeg har fått penger til jul, så har tenkt å bruke 200 på sminke ogsånt på elf, men jeg lurte på frakten ? :) du kan godt sende på mail,kommentere på bloggenmin, eller svare her :)

 27. Misplaced says:

  Har bestilt fra E.l.f. 3 ganger nå, og vært fornøyd hver gang. De tollfrie 200,- INKLUDERER IKKE FRAKT! Du handler for 200,-, så legger du til frakten. Den har pleid å være ca 50,- når jeg har handla. Resultatet er masse sminke av helt ok kvalitet til 250,-! :) Anbefales!

 28. Victoria says:

  Johanne: Jeg har kun handlet fra Elf når det har vært gratis frakt, så jeg vet ikke hva frakten ligger på. Men utifra fra “Misplaced” under deg har svart så ligger det på rundt 50kr;) Altså ikke så gærent.
  Anbefaler deg å legge til Ingrid Campbell Pedersen på Facebook, så kan du holde deg oppdatert på når ELF har gratis frakt og andre gode tilbud. Det er hun som er ansvarlig for ELF i Norge. =) Lykke til! Håper du blir fornøyd med produktene:)

 29. Victoria says:

  Misplaced: Så bra! Det var jo billig frakt da. Har som sagt kun handlet når det har vært gratis frakt jeg. Er superfornøyd med produktene jeg også. Spesielt mineraløyeskyggene og Color Stickene! =)

 30. Kamilla fjelli says:

  Heeei.. jeg skjønner ikke helt hvordan man skal skrive får å lage bruker der.. siden norge ikke ligger som et av de landene.. hva skal man skrive der da? eller trykke på? kan du hjelpe meg? ser jo at mange andre norske jenter har fått det sendt til norge

 31. Hvis du sørger for å gå inn på http://www.eyeslipsface.no – altså .no og ikke .com, så burde du klare å bestille (Går du inn på .com, så sender de nemlig ikke til Norge).
  Mvh Marie Lindeman Johansen

 32. Christina says:

  Hei! ble så gla før at endelig noen har funnet et billigere alternativ en f.eks Id og GloMinerals!

  Jeg har bestilt en del fra elf, og lurer på om du kanskje vet noe om hvor lang tid det kan ta før jeg får pakken?

 33. Oda says:

  Hei.
  Her om dagen bestilte jeg fra elf, og lurte på om du vet om det har mye og si om jeg oppga riktig mail adresse. for jeg blander alltid _ og . og greide og skrive feil. Har sendt 2 mailer til de angående det men de har enda ikke svart………
  vet det er en stund siden du la ut dette innlegget, men hadde blitt glad om du svarte! :)

 34. Victoria says:

  Hei!
  Jeg tror ikke det har så mye å si for forsendelsen din, hvis det var det du tenkte på? Den kommer nok frem uansett. Men da ville jeg kanskje laget meg en ny konto neste gang, slik at du vet det er riktig ;)
  Og hvis du ikke får pakken etter 1-2 uker så burde du kanskje ringe de hvis de ikke svarer deg på mail.
  Håper du får pakken din snart! :)

 35. Oda says:

  Tusen takk for svar :)
  Det var om pakken kom til og komme frem jeg lurte på ja, om de kanskje trengte en bekreftelse på mail eller no om at jeg hadde bestilt.
  Siden det er desember så er jeg klar over at det kan ta litt lengere tid, det er ikke det som er problemet :p blir bare litt irritert over at de ikke svarer på mail når jeg spør… :)
  Jaja, neste gang jeg bestiller noe skal jeg passe bedre på om jeg skriver alt riktig!

  og forresten, pga det jeg lurte på med elf og googlet det og kom fram til bloggen din har jeg blitt fast leser! :) hehe , tenkte bare å si det!

 36. Victoria says:

  Bare hyggelig det :)
  Jeg tror nok det skal gå bra. Men tar det ekstra lang tid så burde du ta en tlf til de å høre.
  aww, så koselig :) Det ble jeg glad for å lese. Dessverre har jeg nedprioritert bloggen de siste månedene, men er litt i gang igjen nå!

 37. Har bestillt derfra for noen dager siden. Jeg la neglakk, lipgloss, mascara o.l i handlekurven, og er veldig spent!

 38. Marthe says:

  er dette din ærlige mening, eller skriver du det får penger elns? :)

 39. Victoria says:

  Det er min ærlige mening! Elf produktene har vært veldig bra :)

 40. msjackson says:

  Frakten er på 35 kr til Norge.
  Hvis du melder deg på nyhetsbrev, så får du beskjed når de har gratis frakt. Da skriver du inn en kode på nettsiden for å aktivere den. Er lett!

 41. Cecilie says:

  Har bestilt veldig mye fra elf i dag (det er gratis frakt!!) :) Gleder meg veldig til å få pakken siden alle sier det er så bra :D Bestilte blandt annet mineral foundation, mineral concealer, to mineral øyenskygger, to neglelakker og litt sånt :)

 42. Victoria says:

  Så bra! :) Håper du blir strålende fornøyd ;)

 43. Tora says:

  Jeg har ikke bestilt fra e.l.f, men jeg dør snart hvis jeg ikke gjør det! Jeg har sett på folk som har kjøpt produkter fra e.l.f(på Youtube) og de elsker det…ihvertfall noen av produktene. Så snart skal jeg spørre foreldrene mine om jeg kan få en konto og bestille fra e.l.f!!!!! XD

 44. elise says:

  Hei, jeg kjøpte for 450-500 kr fra elf..vet du hvor mye jeg må betale i fortolling? det står jo på siden at det er ikke toll på sminke!..

  Håper på svar! :)

 45. Milla says:

  Hei :) Jeg vet at det er en stund siden innlegget ble publisert, men jeg lurte på en ting… Når dere bestiller over nett, da spesielt foundation, concealer etc. Hvordan vet dere hvilken farge som passer dere? Jeg var inne på nettsiden, men ble utrolig usikker på fargevalg. Takker for svar :) ) P.S Er lebestiftene gode? Får man den fargen som er på tuben en svakere versjon, eller rett og slett ikke samme farge?

 46. Camilla S says:

  Milla: leppestiften er ikke så bra, syntes jeg! fargen forsvinner ganske så fort! Men “Lip Stain” er utrooolig bra, holder heele dagen uten at den forsvinner! det kommer ikke merker på kopper og den gnis iikke utover hele trynet hvis du tørker deg rundt munnen!
  fargen på foundation, leppestift, neglelakk osv… er nesten identisk med den på bildet inne på siden, det kan du stole på!

Leave a Reply