Skyggelegging har mer å si enn du tror

Tenker du på skyggelegging når du sminker deg? De fleste har nok ikke tid eller ork til det, men hvis man tar seg tid til det så ser man stor forskjell! Jeg har prøvd flere ganger, og blir alltid mer fornøyd med sminken når jeg skyggelegger som på bildet under:

175

Man får et mer markert og klassisk pent ansikt. Slik skyggelegging blir brukt på de som er på tv, photoshoots og lignende for å oppnå riktig look. Har man en lang nese så kan man lett skjule dette ved hjelp av skyggelegging. På samme måte kan man skjule en stor nese, utheve kinnbein og gjøre ansiktet tynnere. Alt handler om illusjoner og riktige skygger. Morro å eksperimentere med! Prøv neste gang du skal ut! Men hold deg til et slikt bilde slik at du vet hvilke skygger du skal legge hvor.

“Skyggelegger” du?

5 Responses to “Skyggelegging har mer å si enn du tror”

 1. Anne :) says:

  Hva slags makeup bruker du når du skyggelegger? Det er jo mange som har highlighter eller lys concealer, men hva med partiene son skal gjøres litt mørkere?

 2. Victoria says:

  Jeg bruker enten solpudder eller en mørk foundation;)

 3. Linn Emilie says:

  oh stilig :D jeg er så uproff når det gjelder sminke og sånn, bruker bare maskara som oftest…så utrolig greit med litt lette tips til neste party :D

 4. SiwOrTrue says:

  Aldri gjort, men jeg skal definitivt prøve etter å ha leste dette ;)

 5. [...] om skyggelegging i ansiktet? (For de av dere som ikke har lest det, kan dere lese det ved å klikke HER). For å skyggelegge trenger man nemlig å bruke noe lyst (som feks en lys foundation eller [...]

Leave a Reply