Makeup Inspo

Ofte, når jeg ikke har bedre å gjøre, ser jeg på sminkevideoer på YouTube. Det er så utrolig mange bra videoer, og de er lærerike og inspirerende. Jeg kan se på dette i timesvis og blir aldri lei! Og nå har jeg funnet meg en ny favoritt der! Det var via bloggen til Linn Emilie at jeg kom over denne dama på YouTube. Hun heter Kandee Johnson og er profesjonell makeup artist for tv & reklame, og arbeider ofte med kjendiser. Videoene hun lager er veldig enkle og man kan plukke opp masssse tips, og klare å gjøre dette selv! I tillegg er dama utrolig positiv hele tiden og virker veldig hyggelig. Dere skjønner hva jeg mener når dere ser videoene;)

Nå når jeg har sett mange av hennes videoer har jeg også fått med meg litt av historien hennes. Det viser seg at hun ikke alltid har hatt det så lett, hun har faktisk hatt det utrolig vanskelig, blant annet levd i fattigdom (hadde ikke engang mat så hun måtte gå på Mc Donalds for å hente sukkerbiter bare for å få noe i seg), blitt mishandlet av mannen, blitt gravid som 17-åring osv. Lista er lang, hun har vært gjennom mye. Hun har også allerede rukket å blitt skilt, og fått to gutter. Hun er ganske ung, men hennes nøyaktige alder vet jeg ikke, for den har hun ikke oppgitt. Men, hun har ihvertfall jobbet seg til topp og ikke fått noe levert på sølvfat. Når man hører historien hennes er det ganske inspirerende når man nå ser hvor bra hun gjør det, og hvor anerkjent arbeidet hennes er blant de rike & berømte i Hollywood. Historien hennes er som tatt rett ut av en film! Veldig inspirerende.

Jeg har ihvertfall lært masse av hennes videoer, og kommer til å følge med både på hennes blogg, og hennes YouTube side. Bloggen hennes er forresten www.kandeethemakeupartist.blogspot.com og YouTube siden kan dere se ved å trykke HER. Jeg anbefaler å gå inn der, for det er masse masse bra videoer! Her er noen av mine favoritter:

Og her er litt av historien hennes, for dere som vil se det:

Er det bare meg, eller ligner hun veldig på Krista Allen? Anyway, hun er utrolig flink, er dere ikke enig? Pleier dere å se på slike videoer?

Tags: , ,

2 Responses to “Makeup Inspo”

  1. Marianne says:

    Hun var jo råflink da! Tror nok jeg må se på resten av hennes videoer også:) Selvom det var maaaange! Takk for tipset.

  2. SiwOrTrue says:

    Jeg ser på sånne videoer hele tiden. Du burde definitivt sjekke ut Michelle Phan, hun er fantastisk, bare søk på youtube.

Leave a Reply