Plastikkirurgi på flaske?

6663_12

Jeg har sett det har blitt skrevet mange steder i det siste om Smashbox sin Photo Finish Primer. Både bloggere og skjønnhets-nettstedet hyller dette produktet. Det revolusjonerende produktet Photo Finish Foundation primer er Smashbox Cosmetic´s absolutt bestselgende produkt over hele verden! Den er utviklet til det formål å kunne ta  close-up bilder uten å måtte retusjere bildet i etterkant. Man påfører primeren med fingrene og den glatter ut alle ujevnheter i huden og fyller inn linjer. Dermed skaper denne primeren en perfekt base før man påfører foundation. Primeren er silikonbasert og legger seg som et silkeslør over huden.

Primeren blir kalt plastikkirurgi på flaske. Men stemmer det? Er den virkelig så god som alle skal ha det til? Det skal jeg finne ut av. Og jeg skal ikke bestille denne fra www.coverbrands.no eller noe slikt, nei jeg tyr til Ebay som vanlig. På Ebay koster denne 140kr, mens Coverbrands tar hele 385kr + porto!! Det er ganske forskjell. Det er langt under halv pris det! Prisen på Ebay på 140kr er inkludert frakt og man trenger ikke betale noe toll eller moms, så det blir kun de 140 kr å betale. Hvis du også ønsker å bestille dette produktet fra Ebay så kan du gjøre det ved å trykke HER. Det har jeg gjort! Og nå gleder jeg meg til jeg får primeren i posten, slik at jeg kan teste det ut selv og se om det er så bra som alle skal ha det til!

Har du prøvd Smashbox sin Photo Finish Primer?

Tags: , ,

21 Responses to “Plastikkirurgi på flaske?”

 1. MK says:

  oki jeg trykket på buy now også på Guest Checkout siden det er første gang jeg kjøper på ebay.men da kommer det bare velg country: Usa or Canada. vil det si den bare sender til usa eller canada og ikke europa?

 2. Victoria says:

  Du må lage deg en konto på ebay og så logge deg inn på denne. Som du ser på siden der hvor produktet står så ser du at det står ships to: Europe! Og ved shipping valget kan du se det står Norway i listen. Så denne går helt fint an å få til Norge;)

 3. Janne says:

  bra tips :) skal titte innom der nå,takk

 4. lizz says:

  har id sin primer jeg, men ser eller merker aldri noe forskjell med den så jeg får kanskje prøve denne neste gang.
  Får først se hva du syntes da :)

 5. Linn Emilie says:

  oh, gleder meg til å se hva du syns. Jeg fikk en wrinkel eraser fra Collistar(som jeg elsker) forrige gang jeg var innom Portugal, men har ikke testet den enda…det går sikkert på mye av det samme =)

 6. MK says:

  åå takk, når har jeg bestilt den. vet du ca. når den kommer? :)

 7. Ida says:

  Jeg bestilte fra den siden for en uke siden. Vet du hvor lang tid det tar å få pakken? Svar gjerne på min blogg så det blir lettere for meg å finne det igjen :)

 8. MK says:

  min har ikke kommet, og jeg bestilte den 2.november :( har din pakke kommet? følr at jeg har blitt lurt her….

 9. Victoria says:

  Jepp, min pakke kom i dag faktisk! Gleder meg til å prøve;) hehe tror ikke du har blitt lurt akkurat, hvertfall ikke hvis du har bestilt av samme selger som meg! Du får ta kontakt med de og høre da vettu, er jo ikke verre enn det;) Og i tillegg- hvis du har betalt med paypal så kan du aldri bli lurt!

 10. MK says:

  åja oki! men fikk du den i døren eller må du hente den??
  jeg stoler på deg jeg :-) skal innom posten en tur nå for å sjekke:) taaakk:D

 11. MK says:

  bestilte fra samme selger som deg og samme dag også (?, tror jeg)
  :)

 12. Victoria says:

  Jeg fikk den i postkassen. Den er jo bare en liten pakke. =) Merkelig at du ikke har fått samtidig som meg da. jeg anbefaler deg å sende en mail til selgeren og høre. De kan sikkert svare deg på nå du får den! Håper du får den snart da;)

 13. MK says:

  huff nei, har sjekket postkassen flere ganger nå :( løp opp og ned hele tiden :P er førse gang jeg har bestilt fra ebay vet du. er så spent og vil ha den nååå! tror jeg skal sende en mail til selgeren nå. men lurer på hvor jeg finner adressen? =P

 14. Victoria says:

  Da må du gå inn på Ebay kontoen din og se på kjøpene dine. Så klikker du på kjøpet ditt og der skal du enkelt kunne se hvordan du kontakter selgeren. :) Bare let litt rundt og bli kjent med ebay så går alt mye lettere! Får håpe den ligger der i morgen da!

 15. Ida says:

  Jeg fikk min i går. For et utrolig bra produkt! :D

 16. MK says:

  sjekket idag 16,5 ganger og har ennå ikke fått den, jeg blir utrolig forbanna. Når alle har fått den og ikke meg?? whyy? :(

 17. Victoria says:

  hehe hjelper ikke å sjekke mer enn en gang etter at postmannen har vært der da;) Du må kontakte selgeren!! Det er eneste måte du kan finne ut av hva som har skjedd.

 18. [...] at jeg hadde lest så mange steder at dette var et helt utrolig produkt. Les innlegget jeg skrev HER. Nå har jeg fått testet ut produktet, og jeg må si de hadde rett! Dette er et utrolig produkt! [...]

 19. elise says:

  har du fått produktet ditt nå MK? :D

 20. Maria says:

  Prøvde linken, men det var ikke lengre aktiv. Har aldri handlet på ebay, så hvordan vet jeg at selger er OK og slike ting? Har tittet litt, men syns det er vanskelig å vite at det er riktig produkt. Håpløs, ja! :)

Leave a Reply