Smashbox PhotoFinish Primer anbefales!

6663_12-117x300

For litt siden skrev jeg om at jeg hadde bestilt Smashbox sin PhotoFinish Primer på Ebay, etter at jeg hadde lest så mange steder at dette var et helt utrolig produkt. Les innlegget jeg skrev HER. Nå har jeg fått testet ut produktet, og jeg må si de hadde rett! Dette er et utrolig produkt! Et must for alle jenter. Primeren legger seg virkelig som et silkeslør over huden, og gjør slik at foundation og pudder sitter mye bedre, samtidig glatter den ut fine linjer og store porer. I tillegg får man supermyk hud! Foundation vil aldri bli det samme uten denne primeren som underlag. Jeg vet at dette kommer til å bli et av mine favorittprodukter, og et produkt jeg kommer til å fortelle mange om.

Jeg anbefaler deg å prøve denne primeren hvis du vil ha glattere hud, eller vil at foundationen skal legge seg bedre på huden. Men kjøp den for all del på Ebay, IKKE på Coverbrands.no! På Ebay koster denne 140kr, mens Coverbrands tar hele 385kr + porto!! Det er ganske stor forskjell.

Hva synes DU om denne primeren?

Tags: , , , ,

8 Responses to “Smashbox PhotoFinish Primer anbefales!”

 1. Kristine says:

  Takk for tipset! Må nesten teste den ut siden den ikke var så altfor dyr.
  Hvem kjøpte du den av på ebay? =)

 2. Victoria says:

  Hvis du klikker på det forrige innlegget mitt (det er linket til det over) så vil du se en link til selgeren på Ebay ;)

 3. Marthe says:

  Har lurt litt på å kjøpe primeren selv, men er veldig redd for at den ikke er bra for huden over lengre tid. Har selv en hudtype som blir lett uren og blank enkelte steder. Vet du om den er bra for slik type hud ?

 4. MK says:

  hei jeg har endelig fått den jeg og :D har ikke fått testet den ut. DEn er så innmari liten i forhold til bildet :O håper den er ganske drøy. men hva skjer med fuktighetskrem under foudation da? skal jeg bruker krem under primer og? eller kan jeg bare droppe fuktighetskrem når jeg har primer?

 5. Victoria says:

  Min er ikke liten. Min er full size;) Så jeg skjønner ikke hva som har skjedd med din bestilling altså… Fuktighetskrem skal først, så lar du den tørke ordentlig og så påfører du primeren, og deretter foundation ;) Du kan sikkert droppe fuktighetskrem også, men jeg er avhengig av det pga tørr hud! =)

 6. MK says:

  altså min er 30ml:) hva mener du med full size?
  tusen tusen takk for tipset :) er også avhengig av fuktighetskrem =D

 7. Victoria says:

  Min er også 30ml;) Så da har du fått riktig. Den er jo ikke liten den da;) Holder lenge!! =)

Leave a Reply