Har du valgt feil foundation?

Da burde du ikke kaste den ihvertfall. Ofte kan det være lett å velge enten en foundation som er for lys, eller en som er for mørk. De fleste ville da bare satt den til side og latt den forbli ubrukt, eller kastet den (for sminke får man jo ikke byttet). Men det er egentlig bare supert å velge feil farge på foundation noen ganger! Hvorfor?, tenker du nå. Jo, husker dere jeg skrev et innlegg om skyggelegging i ansiktet? (For de av dere som ikke har lest det, kan dere lese det ved å klikke HER). For å skyggelegge trenger man nemlig å bruke noe lyst (som feks en lys foundation eller concealer) og noe mørkt (for eksempel en mørk foundation eller solpudder). Så da er det jo genialt å bruke slike “feilkjøp” som verktøy til skyggeleggingen! Bruk din vanlige foundation som du er fornøyd med, over hele ansiktet, så kan du heller bruke de foundationene som er enten for lyse eller for mørke, til å lage skygger og illusjoner med. Genialt!

 

Match.com

Tags: , ,

2 Responses to “Har du valgt feil foundation?”

  1. Linn says:

    Veldig sant, men kan tenke meg at man må være veeldig proff og ha en ganske jevn hudtone for å få et bra resultat. Har en som er for mørk, men den sparer jeg til sommeren :)

  2. Victoria says:

    Hei Linn! Man trenger ikke være proff for å klare skyggelegging i ansiktet, men det lønner seg å vite litt om hvordan man skal gjøre det, helt klart. Det finnes masse bra videoer på YouTube som viser dette på en bra måte. Jeg har prøvd, og det funker fint;) Har da brukt en mørkere foundation enn det jeg vanligvis bruker, for å lage skygger med. Og brukt en lysere for å highlighte! =)

Leave a Reply