Sitter du mye foran PC-en?

v8262fcc58ekl8

Da er denne sprayen perfekt for deg! Clarins e3p spray er ett av de hotteste produktene fra Clarins. Sprayen beskytter mot elektromagnetiske bølger og forurensing. Den er fantastisk – og spesielt hvis du tilbringer timer foran pc’en, eller oppholder deg på steder med mye forurensing. For å unngå konsekvensene av pc’ens stråler mot huden, beskytt deg med denne sprayen. Den legger seg som et tynt usynlig slør over ditt ansikt. Du kan bruke den på ren hud og over makeup. Jeg har alltid en flaske e3p spray stående ved siden av min laptop. Sprayen hjelper også å freshe deg opp litt hvis du føler deg trøtt eller sliten, og er genial å ha med på flyturer. Anbefales virkelig!

2 Responses to “Sitter du mye foran PC-en?”

  1. Julie says:

    å! sånn skal jeg kjøpe meg! jeg går medielinja, så jeg sitter veldig mye foran pcn :l takk for tipset!

  2. Victoria says:

    Ja da er det jo perfekt da! Det er virkelig deilig å spraye seg litt med denne når man føler seg sliten og trøtt! Det hjelper altså. Samt at det beskytter ansiktet ditt=)

Leave a Reply