Ny favoritt i foundation-jungelen!

Yay, jeg har funnet meg en ny favoritt i foundation jungelen. Vanligvis er jeg fast bruker av I.d. Bare Minerals, men innimellom når jeg har dårligere tid enn vanlig trenger jeg en foundation som er kjappere å påføre. Men en slik vanlig foundation, som i tillegg er bra, har vært vanskelig å finne. Helt til nå! Her om dagen kom jeg nemlig over denne nye foundationen fra Maybelline:

Maybelline_eraser

Nemlig Maybelline Instant Age Rewind Eraser! Ikke la navnet lure deg, denne er ikke kun for de med synlige rynker. Og uansett kan man vel aldri starte for tidlig med litt forebygging eller hva? Dette er en slags treatment foundation, som skal være bra for huden din. Den inneholder Goji berry og Collagen som strammer og gjenoppbygger huden. I tillegg inneholder den SPF18, noe som er veldig positivt, da jeg mener at man burde bruke SPF hver eneste dag. Jeg bruker foundationen i fargen Honey.

Som dere kan se er det en slags rund svamp applikator på flasken. Denne gjør det veldig enkelt å påføre foundationen jevnt over hele ansiktet. Man bare vrir rundt et par klikk, og så pipler det opp foundation i applikatoren, akkurat som det gjør på lipglosser. Genialt! Den gir bra dekkevne og pigmentering til huden, samtidig som den lysner opp på de riktige stedene hvor det er vanlig at lyset treffer.

Enda et pluss er at den koster veldig lite. Nå kjøpte jeg den riktignok i USA, til 10 dollar, ca 60 norske kroner! Jeg er faktisk ikke sikker på om den har kommet til Norge enda, for den er ganske ny her i USA. Men jeg er sikker på at når den kommer så vil den nok ikke koste så mye der heller. Så merk deg navnet og prøv den så fort du har sjans, for den er verdt det! Hvis du ikke vil vente til den evt kommer ut i butikkene i Norge, kan du jo ty til vår alles kjære EBAY! =) Klikk her for link til en liste over de som selges på Ebay. Nr 3, 5, 6 og 8 i listen shipper til Norge (altså worldwide)!

Hvis du, i likhet med meg, sverger til mineralfoundation, så vet du også at det innimellom kan være mye greier å påføre mineralene riktig når du har dårlig tid, så derfor burde du også investere i en slik foundation som du kan ha når du trenger en kjapp fiks, eller når du vil touche up sminken i løpet av dagen. For den er jo helt genial å ha med i vesken, og påføre litt her og der når det trengs, i og med at den har en så genial applikator.

Anbefales!

Har du hørt om denne nye foundationen fra Maybelline?

Tags: , ,

4 Responses to “Ny favoritt i foundation-jungelen!”

 1. Tonje says:

  Nei, har nok ikke det. Men jeg skal så definitivt sjekke den ut når jeg kommer til London i helgen. Kanskje de har fått den der :) Ellers får jeg vente på den her hjemme…

 2. Victoria says:

  Ja det burde du! Jeg likte den ihvertfall veldig godt:)

 3. Marie says:

  Åh, den der høres genial ut. Håper den kommer til Norge snart, for jeg er ingen kløpper på ebay-shopping :)

 4. Kristina says:

  Trist at maybelline tester på dyr da. :(

Leave a Reply