Anbefaling: Gosh Darling 134

Jeg er helt obsessed med nude lips, synes det er så fint til sotede øyne, og bruker det nesten hele tiden. Jeg synes ikke jeg kler mørke leppestifter, så derfor bruker jeg kun nude/lyse farger. Vil heller at øynene skal komme frem, enn at leppene skal synes så godt.

Jeg har testet en ny nude leppestift jeg tenkte jeg kunne tipse dere om, nemlig GOSH Darling (nr 134). Slik ser den ut:

IMG_1189

Den er en perfekt nude! Ikke for lys, ikke for mørk, helt perfekt. Det er ofte vanskelig å finne slike nude farger, spesielt å finne noen som er rimelige. MAC pleier å ha en del bra nude leppestifter, men de koster mer enn de vanlige (hvis ikke man er lur å kjøper på Ebay selvsagt;)

De andre nude leppestiftene jeg anbefaler er: MAC Creme d nude:

cremednude

 og Estee Lauder Vanilla Truffle:

vanillatruffle

Disse to er de aller, aller beste, og jeg har anbefalt de for dere før, men de koster litt mer enn GOSH Darling. Gosh sminke tror jeg man kan kjøpe på Boots apotek, og kanskje Vita hvis ikke jeg tar helt feil. Men dere kan selvsagt kjøpe alle disse tre på Ebay, slik jeg har gjort. Det er mye, mye rimeligere og da kan du kjøpe 2 i samme slengen:) Jeg har nå bestilt meg enda en nude leppestift som jeg aldri har prøvd før, nemlig Mac i fargen Myth. Den har jeg hørt skal være knallbra, så jeg håper jeg liker den like godt som disse andre. Grunnen til at jeg hele tiden prøver å finne nye jeg liker er fordi mine to favoritter over her ikke lages lenger egentlig! Man kan fortsatt få tak i de på Ebay, men man vet jo aldri hvor lenge det varer når de ikke produseres lenger.

Hvis dere har tips til bra nude leppestifter så si gjerne ifra!!

smokey

Fint, ikkesant? Nude lips er noe som er flatterende for de aller fleste, så lenge nyansen er riktig (og ikke får deg til å se likblek ut!)!

Edit: Hvis dere vil kjøpe GOSH Darling på Ebay, klikk HER, så får dere opp alle de dere kan kjøpe fra nå!

Tags: , , ,

9 Responses to “Anbefaling: Gosh Darling 134”

 1. Linda says:

  Hvem vil du si er best av alle tre da?

 2. Victoria says:

  Jeg synes Mac Creme d nude er den aller beste, men Estee Lauder Vanilla Truffle er egentlig like bra. Men må jeg si en av de så blir det den fra MAC:) Synd begge er discontinued…

 3. MK says:

  hei snille:D
  lyst til å legge ut ebaylinken? du gjorde det alltid før- likte det svært godt :)

 4. lizz says:

  Jeg liker mac creme d nude veldig godt, men myth enda bedre. Jeg har ganske fargepigmerte lepper så myth blir best på meg. Må ha litt gloss over da.

  Jeg syntes også det er finest med nude lepper, men alltid kjekt med forandring av og til:)

 5. Victoria says:

  MK: Skal gjøre det nå:) Glemte det! hehe

  Lizz: Så bra!! Da gleder jeg meg veldig til jeg får Myth i posten. =) Helt enig, alltid morro med forandringer, men av en eller annen grunn går jeg alltid tilbake til slike nude farger/lyserosa etc. ;)

 6. Heihei :) Jeg er også obsessed med nude lips, elsker det! :)
  Har skrevet en anbefalning jeg også, jeg var veldig fornøyd med Maybelline sin. http://delirium.blogg.no/1267623239_i_love__nude_lips.html

  Kan også anbefale YSL sin nudefarge :-)

  Denne fra Gosh skal jeg jammen kikke etter.
  Men vil også prøve Revlon nude attitude og Mac myth :-)

 7. Victoria says:

  Skal ta en titt på innlegget ditt jeg :) Jeg har prøvd Mac Myth nå, og er råfornøyd!! Kjøp det på ebay! =)

 8. Hei :) Jeg kjøpte min Gosh Darling på Vita, det er riktignok en stund siden men er verdt en titt før man bestiller. Jeg synes kanskje den er litt for lys, men jeg er enig i de to andre. De er kjempe fine :) Ellers er MAC Hue også fin. Også liker jeg NYX India :) Kjempe fin blogg forresten.

 9. fashion says:

  Chanel har veldig fine leppestifter!

Leave a Reply