Denne boksen gjør deg sunnere!

IMG_0672Siden jeg har blitt så sunn og fått et større fokus på kosthold & trening, har jeg benyttet meg av noen av mine egne tilbud her på bloggen, blant annet krillolje-piller, blueomega (blåbær og omega 3 i ett), selolje og D vitamin. Kjekt å benytte seg av slike tilbud (du finner de på venstre sidemeny her på bloggen, under nyttige linker).

Jeg har nå derfor mange piller jeg daglig skal gjennom, men glemmer alltid å ta dem… Så derfor har jeg nå skaffet meg et slikt pillebrett som man gjerne ser hos de eldre! hehe. Den er kjøpt på “Et enklere liv”.

IMG_0674

Nå blir ihvertfall alle pillene tatt hver dag! Derfor mener jeg det når jeg sier denne boksen gjør deg sunnere. Jeg blir ihvertfall sunnere av å ha den, for jeg tar alle pillene mine hver eneste dag, i motsetning til før, da gikk det i rykk og napp! 

Leave a Reply