Juleshoppingen har startet!

I går startet vi juleshoppingen vår. Kanskje litt tidlig, men bedre det enn å stresse rundt i desember. Gavene blir ofte litt bedre også når man starter tidligere, fordi man da får litt bedre tid på seg til å finne de. Vi kjøpte endel gaver, og vi skal også handle endel på nettet, så vi er godt i gang. Regner med vi bare må ut 1 gang til å kjøpe gaver! Som Michael sa; det største problemet vi får rundt juletider er ikke at gavene skal handles inn (for de er jo allerede kjøpt), men hvilket papir de skal pakkes inn i! haha. Det er meget viktig skjønner dere.

Men midt oppi denne gaveshoppingen kjøpte vi også en aldri så liten gave til oss selv også:

IMG_0679

Utrolig fine lysestaker i ekte krystall fra Tilbords! Har leitet etter slike, og nå fant jeg de perfekte. Litt stive i prisen, men verdt det. Disse kommer også til å ligge under treet til noen andre heldige;)

Har dere startet juleshoppingen allerede eller er det bare oss som er unormalt tidlig ute (for en gangs skyld)?!

Leave a Reply