Min firmalogo!

Blir litt sånn opp og ned med bloggingen merker jeg, og det skyldes nok mye i at jeg jobber mer enn før. Driver jo fortsatt firma med samboer, men har jo også startet et heeelt for meg selv også! yey! Her er logoen min:

hvidsten1

Det jeg tilbyr er tjenester for andre bedrifter. Ett gjør jeg regnskap, markedsføring, kundekontakt, salg, nettsideoppdatering og lignende for. Ett hjelper jeg å utføre servicesamtaler, kundepleiesamtaler/oppfølginger og lignende for. Dette firmaet gjør dette for andre firmaer igjen! Kanskje litt komplisert men… Via dette firmaet har jeg jobbet med alt fra Dagsavisen og Kirkens Nødhjelp til Viasat og Stavanger Aftenblad. Litt av hvert, med andre ord. Og dermed går dagene i ett! Morro;)

One Response to “Min firmalogo!”

  1. Line says:

    Kul logo! Flink du er;)

Leave a Reply