Superfy me!

IMG_0593

Jeg har i det siste fått et økt fokus på trening og kosthold, og bruker mye tid på å finne nye oppskrifter, tips, gode blogger/nettsteder osv, slik at jeg kan bli enda bedre på dette. Jeg har allerede fått øynene opp for health&fitnesskonseptet, lavkarbo-konseptet og nå i det siste supermat-konseptet! Jeg tror en blanding av disse vil bli en meget bra livsstil. For å lese meg opp og lære meg litt mer om supermat, skal jeg nå fremover følge disse bloggene:

http://www.siljesreise.blogg.no

http://www.mjuuugly.blogg.no

http://www.superlivsstil.blogspot.com

http://www.lilalife.no

Til daglig følger jeg også disse kostholdsbloggene: dedication.blogg.no, byejeanette.blogg.no, kriweb.no, lchf-bloggen.blogspot.com, trineblogg.blogspot.com

Jeg har også tenkt å leie meg bøkene “Supermat”, og “Den hemmelige kokken”. Da blir det nok fart på sakene! Jeg liker å holde meg sunn, og jo mer jeg lærer jo sunnere ønsker jeg å være. Har enda ikke dristet meg til å se Food Inc filmen… vet ikke om jeg er klar for det enda! Men det er nok ikke så dumt for alle og enhver å se hvordan maten vår egentlig blir laget…

Hvis noen av dere har tips til andre flotte kostholdsblogger eller nettsteder så kom gjerne med dem! It`s a jungle out there;)

2 Responses to “Superfy me!”

 1. -B says:

  Me , me! Hehe:) Vil anbefale http://www.kriweb.no! Hun har mange gode tips!

 2. Kristine says:

  Så gøy at du føler med :)
  Jeg følger med hos deg også, men er ikke så flink til å kommentere. Jeg må bli flinkere til dette!!

  SV:
  Tusen takk for hyggelige ord VictoriaDesiree :)
  Jeg synes det er viktig tema du tar opp her. Jeg synes det er synd at det har blitt såpass populært og ta i bruk dietter som suppedietten og lignende, dette er ikke noe du kan leve med over tid! For å gå ned i vekt må en finne en sunnere og mer aktiv livsstil en kan leve med, ellers vil en bare gå opp igjen etter endt kur. Jeg har selv en venninne som prøvde ut sykehusdietten (hvis du tenker på den suppen med grønnsaker, hvor de så skal spise potet den 5 dagen, biff den fjerde, eller noe lignende), da hun skulle på ferie og ønsket å friske opp kroppen før dette. Jeg advarte henne med at hun mest sannsynligvis ville bli se ut som en “hval” på ferien når hun begynte å spise igjen.
  Hun fulgte dietten og det gikk så i så bra, de første dagene gikk hun ned en del (det er vannet som forsvinner ettersom du får i deg mindre karbohydrater), og gikk totalt med 4 kg (hvorav mesteparten er vann) på 10 dager. Den 11 dagen reiste hun på ferie, og da hun begynte å spise mer karbohydrater holdt kroppen masse vann, hun ble ordentlig dvassen og gikk opp 6 (!!) kg den første dagen. Hun følte seg i mye værre form da, ennfør kuren.

  Det jeg prøver å si er et slike kurer gjør noe med kroppen din, slik at den blir ikke like vant til den vanlige hverdagsmaten. Hva hjelper en slankekur om du går opp de kiloene du har mistet, på en-to-tre?

  Angående detox så tror jeg dette sitter mer i hodet enn i kroppen. Selvfølgelig vil det hope seg opp en del avfallsstoffer i kroppen opp igjennom årene, men du vil ikke klare å få fjrnet disse ved piller. Da ville jeg heller gått for å ta en kostilskudd som hjelper benne balansen, som naturlig hvetegress, hver eneste dag.

  Som du skjønner er ikke jeg noen fan av slike ukes kurer, uansett om det gjelder detox eller slanking ;)

Leave a Reply