Vitaminer trenger vi alle…

Så derfor ville jeg lage et innlegg til dere med de 5 beste tilbudene på vitaminer pr dags dato. Jeg pleier ofte å bestille via slike tilbud, og så si opp medlemsskapet igjen. Dette er fullt lovlig, man må bare huske på å avbestille med en gang man får pakken i posten. Og vips – så har man fått vitaminer til en veldig billig penge! Her er de 5 beste tilbudene jeg har funnet i dag:

  1. Nattlysolje – et av verdens mest brukte kosttilskudd! Lindrer PMS plager, virker betennelsesdempende, forebygger dannelse av rynker og er godt for kolesterolet. Dette kan du nå prøve tilnærmet gratis, for du betaler kun for portoen (49kr). Klikk HER.
  2. Cellavie Probiotika – for en bedre magefølelse. Flere av dere har sikkert fått med dere alle fordelene ved å ta probiotika. Hvis ikke – google det! Dette kosttilskuddet hjelper deg som har plager med oppblåst/urolig/stresset mage. Prøv i 1mnd for 99kr. Klikk HER.
  3. Betakaroten – for en vakker og varig brunfarge året rundt! Kosttilskuddet som gjør at man oppnår en jevn og flott brunfarge som varer lenge, og huden beskyttes mot for tidlig aldring, solbrenthet og soleksem. Her får du 2mnds forbruk til kun 124,50 + 24,50 i porto! Klikk HER.
  4. Omega-3! Spiser du fisk mindre enn 2-3 ganger i uken bør du spise et kosttilskudd med omega-3. Omega-3 er viktig for blant annet hjerte & karsystem, kolesterole, mentale ferdigheter, myk og smidig hud osv. Fordelene er mange! Ved å innta omega-3 gjør du en rimelig investering i egen helse. I dette tilbudet får du 1mnd omega-3 for kun 75kr! Klikk HER.
  5. Acai – det mest næringsrike og styrkende naturen kan levere! Acai-bær har blitt veldig populært i det siste pga supermat trenden. Dette er virkelig en antioksidantbombe! Den er mer en TREDOBBEL så kraftig som blåbær! Og mer enn 30 ganger kraftigere enn røde druer! Nå kan du prøve AcaiPluss i 1mnd for kun 59,50. Klikk HER.

Til daglig tar jeg 1 multivitamin (som også inneholder litt superfood), vitaminer spesielt for hud/hår/negler, omega-3 og blåbær. Nå skal jeg også gå over til Acai og Betakaroten! Jeg er også litt nysgjerrig på nattlysolje og probiotika. Skal lese litt mer om det, så skal dere ikke se bort ifra at jeg kommer med et testinnlegg om det også. Bestill vitaminer i dag! Vi blogges:)

DSC06344(2)

Leave a Reply