Dette funker faktisk!!

IMG_3024

Betakaroten er noe av det beste kosttilskuddet jeg har prøvd!! Man blir faktisk brun av det, og fargen holder LENGE. (Bildet over er nettopp tatt, når vi var i Riga, og da hadde jeg brukt Betakaroten i ca 3 uker. Bildet er helt uredigert!)

Jeg hadde aldri trodd det skulle virke så godt som det har gjort. Michael forteller meg stadig hvor brun jeg er, og jeg sier det er pga betakaroten pillene;) Hadde jeg visst hvor bra de fungerte hadde jeg tatt med meg en pakke når jeg var i Florida, slik at fargen hadde blitt sterkere og holdt lenger. Det er for sent nå… Men jeg er ihvertfall forberedt til sommeren her hjemme! Man trenger ikke sole seg så mye hvis man bruker betakaroten, fordi man blir raskere brun enn hva man ellers ville blitt. Dessuten sørger disse pillene for å beskytte huden mot solskader. I tillegg beskytter Betakaroten huden din mot for tidlig aldring, solbrenthet og soleksem. Kan ikke bli bedre enn det! Brun OG beskyttet ;)

Jeg har funnet fram et godt tilbud til dere som ønsker Betakaroten.

banner_8978

Klikker du på bildet over her kan du få 2mnds forbruk til kun 124,50 + 24,50 i porto! Det er et utrolig godt tilbud! I tillegg er denne betakarotenen med Spirulina (supermat) og er dermed kraftigere enn andre betakaroten-piller på markedet. Så, hvis du er lei av å aldri bli brun om sommeren, er dette produktet virkelig noe for deg =)

2 Responses to “Dette funker faktisk!!”

  1. Linda says:

    Shit å brun du var på det bildet da! Nesten litt for brun jo;) hehe

  2. Victoria says:

    Er vel ikke noe som er for brun vel? ;) hehe

Leave a Reply