Ebay tips: Farget dagkrem

cgJeg har prøvd maaaange fargede dagkremer, og kan nå endelig si jeg har funnet en favoritt! Aqua Smoothers fra Covergirl. Den fukter bra, har god dekkevne til å ikke være en foundation, og inneholder spf15 – noe som alltid er kjekt. Jeg bruker fargen 815 (medium to dark). Jeg har prøvd fargede dagkremer fra dyre merker som for eksempel Dermalogica og Dior, samt billige fargede dagkremer fra for eksempel Oil of Olay og L’oreal, og ingen av de slår denne fra Covergirl. Det jeg liker best er at den fukter godt, og har bra dekkevne (til ikke å være en foundation). Den gir også en fin, sommerbrun farge!

Jeg kjøpte den sist jeg var i USA, og skal bestille på Ebay med en gang jeg er tom. HER er link til søket jeg gjorde på Ebay. Jeg har ikke linket til noen fast selger, fordi det var ikke så mange selgere som var interessante. Det var en selger som sendte til Norge, og da fikk man 2stk (en i nr 815 og en i nr 805), for ca 130kr med frakt. Men så ser jeg at det er en haug med selgere i USA som selger de for 4-5 dollar, men som egentlig ikke sender til Norge. Da pleier jeg å sende de en email og spørre om de kan gjøre et unntak;) Det er ofte de gjør! Så da får man produktet enda billigere. =)

Anbefaler ihvertfall denne fargede dagkremen på det sterkeste!

Leave a Reply