Et must i veska og foran pc’en

glow mist

I det siste har jeg bare fått mer og mer å jobbe med, og siden alt foregår på pc har jeg nå blitt avhengig av dette kjekke, likke produktet: GloMinerals Glo Moist Hydration Mist! GloMoist hydration Mist er en herlig og oppkvikkende fuktighetsspray full av antioksidanter og anti aging effekt. Inneholder heavy water, hyaluronic acid og shea butter, samt glucosamine hydrate.

Den er helt perfekt å ha med seg i vesken, eller bruke når man sitter foran pc’en. Hvis man føler seg litt stram i maska, litt trøtt eller stresset, er det deilig å kunne gi huden en liten dusj med denne. Den inneholder masse bra antioksidanter/mineraler/vitaminer, you name it. Den er bra for huden, og du kan bruke den både under og over makeup. Genialt produkt! Men ikke la denne stå på baderomshyllen, for denne har du mest bruk for på farten, så la den bli en fast ting i veska.

Jeg vil opplyse om at den koster 239kr + frakt hos makeupmekka (som mange velger å handle sminke/hudprodukter fra), mens på Ebay betalte jeg kun 99kr INKLUDERT FRAKT FRA USA tilogmed!!! Man kan altså kjøpe 2stk fra Ebay for UNDER prisen av 1 her i Norge. Det er jo en ganske så bra deal, for et så bra produkt. Glo Minerals er jo veldig anerkjent og bra, men jeg har aldri testet noen av deres produkter før. Ikke før nå – og dette blir ikke det siste jeg tester fra Glo Minerals. HER er link til selgeren jeg handlet av på Ebay! Enjoy ;)

Photo_00004

Hilsen meg og Loffen som prøvde å få til et bilde for dere, med webcam;)

2 Responses to “Et must i veska og foran pc’en”

  1. Linda says:

    Så utrolig kjekt! Jeg jobber mye foran pc’en jeg også. Prisen på ebay var jo uslåelig da!! Jeg skjønner ikke åssen du finner alle disse gode produktene og tilbudene jeg, men godt er det at du deler de med oss. Jeg kjenner mange som handler på makeupmekka som sikkert blir glade over å høre hvor mye billigere det er på ebay! =)

  2. filippa says:

    ååå, loffen er søt!

Leave a Reply