Ebay tips: Revlon’s Brow Enhancer

bryn

Noe av det som blir aller mest søkt etter på min blogg er øyebryn og hvordan man kan få fine bryn ved hjelp av riktig napping og produkter. Derfor ville jeg tipse dere om dette produktet, alle dere som søker etter bryn! Dette er et utrolig kjekt produkt! Kun 104kr inkl frakt fra USA!

browenhancer

Det er Revlon’s Brow Enhancer! Som dere ser er den delt i to; 1 highlighter del som skal brukes på øyebrynsbenet, og 1 fargedel som skal brukes til å forme øyebrynet (og fylle ut punkter du har lite hår). Den er veldig enkel å bruke, og brynene ser mindre tegnet ut enn hvis du for eksempel hadde brukt en vanlig øyebryns-blyant. Jeg er helt solgt merket jeg først nå som jeg plutselig var tom for den, og gikk RETT på Ebay for å bestille meg en ny! hehe. Det er ofte sånn at man merker ikke hvor bra noe er før man ikke har det lenger!

Hvis du også ønsker å kjøpe det på ebay, så kan du trykke HER så kommer du direkte til selgeren jeg kjøpte ifra. =)

Leave a Reply