Skjønnhet innenfra!

De fleste som er opptatt av hud har nok hørt om Hyaluronic Acid og hvor viktig dette er for huden. Dette finnes i kremer, masker, serum osv og er ofte noe man påfører huden utenfra. Nå har jeg tatt steget videre, og bestilt Hyaluronic Acid piller og behandler dermed huden innenfra istedet! Jeg bestilte pillene på iherb.com (hvor man finner massevis av sunne produkter og kosttilskudd).

ha

Det blir mange piller å ta om dagene, for fra før av tar jeg multivitamin (med supergreens), piller for hud/hår/negler, betakaroten og omega3! Og det er ikke slik at man bare skal ta 1 pille av hver for å si det sånn… Jaja, litt må man “lide”! (Ønsker dere tilbud på gode vitaminer eller betakaroten så bare søk i sidebaren min så finner dere linker, eller søk i bloggen så finner dere bloggposter jeg tidligere har skrevet).  Jeg er spent på om jeg ser noen forandring/forbedring, for dette er noe jeg aldri har prøvd før!

2 Responses to “Skjønnhet innenfra!”

  1. Kristine says:

    Hvordan går det med treningen? Har du fulgt planen? :)

  2. Victoria says:

    Hei! Jeg fulgte den ganske nøyaktig ja! Funket veldig bra for meg, og er nok noe jeg kommer til å fortsette med. Nå skal jeg gå til innkjøp av en pulsklokke også, og da blir det nok enda gøyere;) Du inspirerer veldig!

Leave a Reply