Ny pc:)

IMG_5662(2)

Superfornøyd med min nye pc! Kanskje det kan bli litt fart på bloggingen igjen nå;) Den minner meg litt om mac, kanskje det blir mac neste gang. Har foreløpig kun holdt meg til pc. Sålangt er jeg kjempefornøyd, for nå går alt så mye raskere når jeg jobber! =) Gave fra min kjære på en helt vanlig dag <3

5 Responses to “Ny pc:)”

 1. Linda says:

  Fy fader for en fin pc! Du tar så flotte, proffe bilder:)

 2. vicky says:

  Kjempe lekker pc,en slik en står på ønske lista mi,dette er førset gang innom din blogg,her var det jamen au mye fint,så vil følge med bloggen din,fint navn har du også,kanskje ikke så rart har da samme navn bare at alle rundt meg har forkortet det til Vicky,Ha en fin dag!

 3. filippa says:

  Du har mange fine bilder, veldig fin pc <3

 4. Victoria says:

  Vicky: det samme gjelder meg også! Er veldig mange som kaller meg for Vicky ;) Ha en fin dag du også! Tusen takk forresten=)

 5. Victoria says:

  Filippa: Takk lille venn:)

Leave a Reply