Jo-jo blogging!

Hadde det vært en pris for jo-jo blogging, så hadde vel den gått til meg, så opp og ned bloggingen har vært i det siste. Jeg har mottatt endel mailer fra lesere som ønsker flere innlegg om økonomi igjen. Det skal bli:) Morro at det er flere som ønsker dette, da blir det ikke bare produkter & mote.

Ellers har jeg også et supert julegavetips, det kommer straks!

Photo_00010(3)1

4 Responses to “Jo-jo blogging!”

  1. Tine says:

    Jeg er også interessert i å lese mer innlegg om økonomi, men også at du skriver om det obagi øyevippeserumet funket! Jeg er så spent på det. har lyst til å gi det i gave til mamma, men gidder ikke det hvis du har hatt dårlig erfaring med det.

  2. Ser frem til innlegg om økonomi :)

  3. filippas says:

    kjempe fint bloggdesign!
    stå på videre<3

Leave a Reply