Mitt aller beste hårtips!!

Er det et hårprodukt jeg virkelig kan gå god for så er det Vichy Energisant Anti Hairloss Shampoo!! Det var en shampoo jeg begynte med da jeg merket at jeg hadde blitt litt tynn i håret. All farging og bleking, tupering og spraying har tydeligvis satt sitt spor… Så – jeg kjøpte shampooen kun av den grunn at den motvirker håravfall. Det jeg ikke var klar over er at den er jo en helt sinnsykt bra volum shampoo! Det var en gledelig “bivirkning”! Det kjennes ut som håret “løfter seg” etter jeg har brukt shampooen, og det virkelig synes når jeg har brukt den fremfor en annen shampoo. Jeg husker en gang Michael tok feil, og brukte denne shampooen. Håret hans stod rett opp! hehe.

Så, hvis du er ute etter en volum shampoo eller en shampoo mot håravfall du prøve denne. Det er jo en vinn-vinn-situasjon, trenger du en shampoo mot håravfall får du en volumshampoo også, og hvis du trenger en volumshampoo får du også en som da motvirker håravfall;) Ikke feil det! Jeg kjøpte min på apoteket for ca 120kr.

5 Responses to “Mitt aller beste hårtips!!”

 1. Victoria says:

  Hei på deg:) JA det burde du absolutt!

 2. Lynn says:

  Takk for tipset. Sliter selv med tynt hår.. Skal prøve den! :)

 3. Linda says:

  Oj! Takk for tipset :)
  Bruker du balsam med denne?

Leave a Reply