Nye blogger jeg leser

Jeg har ikke fått blogget så mye i det siste, men jeg har lest mange blogger;) Noen av mine nye favoritter er:

1. Natalie Henriksen & Sonena Rahber. Dette er to forskjellige blogger, drevet av to jenter som nettopp har startet butikk sammen; nemlig Kouture. De er utrolig inspirerende, og har fått til veldig mye på veldig kort tid. Denne uken sto det om dem i finansavisen (les mer om det på jentene sine blogger). De kommer også begge med masse bra fashion & makeup tips. Anbefaler dere å følge disse bloggerne, de tror jeg vi kommer til å se mer og mer til i tiden fremover.

2. Lene Orvik. Ei jente med 100baller i lufta, 6forskjellige jobber, alltid fine outfits, et hår to-die-for og en haug med inspirasjonsbilder! Masse tips og feelgood lesning. Verdt en titt!

 

3. Kirstine Rust. Dette er ei jente som studerer og jobber i Fort Lauderdale, Florida (vårt andre hjem), og er ei jeg har “kjent” siden barndommen, da faren min er venn med hennes foreldre. Hun kommer med mange supre tips – spesielt innen helse & livsstil. Har mange flotte bilder og inspirerer mye. Hun står virkelig på! (PS: Penthouseleiligheten hun tar flere av bildene i er fra leiligheten min far bodde i før, så det er litt morro for meg å se bilder derfra;) Hun oppdaterer ofte, og er absolutt verdt et besøk!  =)

Lenge siden jeg har kommet med noen bloggtips, men disse 4 synes jeg skilte seg litt ut fra mengden. Håper dere setter pris på anbefalingene! Resten av bloggene jeg leser fast finner dere i sidemenyen.

5 Responses to “Nye blogger jeg leser”

 1. Linda Jakobsen says:

  Takk for tips. Skal sjekke de ut:) Når skriver du litt om økonomi igjen?

 2. Marthe says:

  Ahh, Lene Orvik er allerede min favoritt! Hun har så utrolig mange fine outfits! Og som du skriver; et hår to die for! Kler jo alt hun :)

 3. Kine says:

  Det er sprekt å starte butikk sammen slik de har gjort! Veldig imponerende. takk for tips, de skal jeg absolutt følge:)

 4. Victoria says:

  Linda Jakobsen: Jeg skal prøve å få gjort det snart:) Er mange som har spurt om dette.

 5. Hei du :-)
  Kom helt tilfeldig over bloggen din og ville bare takke deg for flotte ord om meg og Sonena :-)
  Klem Natalie.

Leave a Reply