Hvidsten Invest & Consulting

Jeg er selvstendig næringsdrivende med firmaet: HVIDSTEN Invest & Consulting. Her leier jeg meg inn som konsulent hos mellomstore/store bedrifter. Jeg jobber på oppdragsbasis, men inngår gjerne langvarige kontraktsforhold med mine oppdragsgivere. Arbeidsoppgavene varierer, men ligger innenfor sekretær, administrasjon og kontor (spesielt da kundetilfredshet og utgående service/oppfølging).

Jeg er en uavhengig leverandør som, i motsetning til fast ansatte eller vikarer, selv definerer sine egne priser og oppdragsbetingelser samt betaler sin egen arbeidsgiveravgift. Mens andre selvstendige næringsdrivende gjerne spesialiserer seg i ett område (for eksempel regnskapsførere eller webdesignere som jobber hjemmefra), tilbyr jeg de fleste typer administrativ kontorbistand.

Har du en følelse av at du arbeider for mye, men har ikke råd til å ansette en person? Ved å bruke en selvstendig administrativ konsulent får du utført dine primære oppgaver (eller ønskelige kampanjer/oppfølgingsrunder) og din hverdag vil bli enklere. Vi kan snakke sammen og komme frem til hva jeg kan hjelpe til med. Eller kanskje du allerede har konkrete arbeidsoppgaver som du gjerne vil få andre til å gjøre, så kan jeg fort være den rette. Jeg kan gjerne også hjelpe din bedrift å bli synlig på sosiale medier, samt vedlikeholde dette.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat! Send meg en email på victoria@victoriadesiree.com