Sponsorer

sponsorsBlogg er det nye store markedsføringsmiddelet, og stadig flere bedrifter får øynene opp for denne typen markedsføring. Bloggere har stor påvirkningskraft og når ut til mange mennesker på kort tid. Bloggere blir også oftere indeksert i Google enn vanlige nettsider, nettopp fordi de blir oppdatert så ofte, og på grunn av dette havner de ofte høyt i søkeresultater. Dette er igjen gunstig for evt annonsører. Å annonsere på blogger har kommet for å bli, og de bedrifter som ikke henger med i tiden kan oppleve å tape en del. Man skal aldri undervurdere verdien av å ligge høyt i søkeresultatene!

Er du interessert i å reklamere på bloggen min (enten i form av banner annonser, linker i sidebar eller blogginnlegg)? Eller kanskje du har en nettside du vil jeg skal vurdere? Les under kategorien “produktanbefalinger” for å lese noen av omtalene jeg har gjort. Jeg ønsker ikke lenger å motta gaver… Jeg har flere tusen lesere i måneden (kan gjerne sende bilde av statistikk) og oppdaterer bloggen så ofte jeg kan. Send meg en mail på victoria@victoriadesiree.com for priser og info angående bloggannonsering.

Jeg bruker mitt firma “HVIDSTEN Invest & Consulting” til å fakturere for denne annonseringen. Org nr 995508826. Priser er +mva.

Jeg vil rette en takk til tidligere sponsorer:

www.coolstuff.no

www.eyeslipsface.no

www.kinsarvik.no

www.kissme.no

www.midelfartsonesson.no

www.mineralissima.com

www.nordictreat.no

www.panoramagruppen.no

www.rfsu.no

www.vanitystore.no

www.whynotshop.no